PERSONAL TRAINing, eli

henkilökohtainen valmennus.

Personal Trainer - henkilökohtaista tukea kuntoiluun

Personal trainereiltamme saat henkilökohtaista ohjausta ja valmennusta liikuntaan sekä ravintoon liittyvissä asioissa. Personal trainer -palvelu sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut kuntoilun ja ravinnon vaikutuksista omaan hyvinvointiin ja joka kaipaa tsemppausta päästäkseen omiin tavoitteisiinsa. 

PT on apuna, kun haluat pudottaa painoa, kohentaa kuntoa tai muokata vartaloasi. PT-palvelu räätälöidään aina sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

 

 

Minttu Dyrendahl-Nyblin

Olen 26-vuotias urheilua rakastava nuori aikuinen. Liikunta on aina ollut tärkeä ja iso osa elämääni, sillä vanhempani ovat liikkuneet paljon ja tämän myötä olen itsekin harrastanut paljon erilaisia lajeja aina lapsesta asti. (mm. yleisurheilua, ju-jutsua, tanssia, laskettelua)

Ihmisenä olen päättäväinen, toimelias, sosiaalinen sekä rento, mutta myös tarvittaessa erittäin jämäkkä.

Valmistuin Personal Traineriksi vuonna -21 (sertifioitu FAF Personal Trainer) ja olen siitä asti halunnut auttaa rakentamaan ihmisille terveempää liikunta- sekä ruokailusuhdetta.

Mikäli haluat tavoitteellisia tuloksia nopeasti, tai ihan vain elämäntapamuutoksen, jossa edetään pienin askelin kohti tavoitteita sekä terveellisempää elämää, olen oikea valinta siihen.

Sovin siis hyvin sekä aloittelijoille, että kokeneemmillekkin treenaajille.

 

FAF-Finland Personal Trainer

0503294942

minttunyblin@gmail.com

 

Maritza Engstrom

 

Pitkän liikunnallisen uran taitaja. Kilpatanssijana hänellä on hyvässä hallussa kehonhallinta ja puhtaat tekniikat. Mikä parasta, hän on uransa aikana löytänyt parhaat keinot saada tieto ja taito hienosti jopa sille, joka ihan ensikertaa salille astelee. Hänen kanssaan varmasti löydät oikean liikuntatavan. Liikunnasta pitää nauttia ja saada hyvää oloa. Ei pelkästään fyysisesti vaan myös henkisesti. Hän on
napakka ja tunnettu tiukkana Personal Trainerina. Hän ei tule nostamaan painoja puolestasi, mutta tsemppaa sinut varmasti vielä yhteen ylimääräiseen toistoon.

 

Coach M.E.
FAF-Finland Personal Trainer
FAF- Finland Gym instructor
0440667739
maritzaengstrom@hotmail.com


ILMAINEN ALKUKONSULTAATIO KAIKILLE!

 

 

Tavoitat kuntosalin henkilökunnan numerosta 02 232 5287

Ota yhteyttä ja kysy lisää »