PERSONAL TRAINing, eli

henkilökohtainen valmennus.

Personal Trainer - henkilökohtaista tukea kuntoiluun

Personal trainereiltamme saat henkilökohtaista ohjausta ja valmennusta liikuntaan sekä ravintoon liittyvissä asioissa. Personal trainer -palvelu sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut kuntoilun ja ravinnon vaikutuksista omaan hyvinvointiin ja joka kaipaa tsemppausta päästäkseen omiin tavoitteisiinsa. 

PT on apuna, kun haluat pudottaa painoa, kohentaa kuntoa tai muokata vartaloasi. PT-palvelu räätälöidään aina sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

 

Maritza Engstrom

 

Pitkän liikunnallisen uran taitaja. Kilpatanssijana hänellä on hyvässä hallussa kehonhallinta ja puhtaat tekniikat. Mikä parasta, hän on uransa aikana löytänyt parhaat keinot saada tieto ja taito hienosti jopa sille, joka ihan ensikertaa salille astelee. Hänen kanssaan varmasti löydät oikean liikuntatavan. Liikunnasta pitää nauttia ja saada hyvää oloa. Ei pelkästään fyysisesti vaan myös henkisesti. Hän on
napakka ja tunnettu tiukkana Personal Trainerina. Hän ei tule nostamaan painoja puolestasi, mutta tsemppaa sinut varmasti vielä yhteen ylimääräiseen toistoon.

 

Coach M.E.
FAF-Finland Personal Trainer
FAF- Finland Gym instructor
0440667739
maritzaengstrom@hotmail.com


ILMAINEN ALKUKONSULTAATIO KAIKILLE!

 

 

Tavoitat kuntosalin henkilökunnan numerosta 02 232 5287

Ota yhteyttä ja kysy lisää »