E-Laskutus

E-laskutus on vaivaton maksutapa

Älä rasitu salimaksuista, vaan hyvästä treenistä!

E-laskutus on sopimus, jossa ostaja hyväksyy Basic Fit Gym Oy:n (FitnessPalatsin) laskuttajaksi omassa verkkopankissaan. E-lasku on paitsi vaivattomampi, myös sinulle edullisempi maksutapa.

 

Miten saan e-laskutuksen käyntiin?

Käy hyväksymässä Basic Fit Gym Oy laskuttajaksi oman verkkopankkisi nettiselainversiossa (APP-versioissa ei välttämättä ole e-laskuosiota), jotta e-lasku voidaan lähettää sinulle 

  • Tee laskuttajahyväksyntä heti, viimeistään 7 päivän kuluessa
  • Mikäli hyväksyntää ei tee ajoissa, emme voi lähettää sähköistä laskua ja lähetämme automaattisesti sähköpostiisi laskun, vastuu sähköpostilaskun perille tulosta on asiakkaalla, sillä monet yritysosoitteet automaattisesti estävät liitteellisten sähköpostien perilletulon.
  • Verkkopankki kysyy asiakastunnistetta, asiakastunnisteen saat asiakaspalvelustamme. Mikäli teet oston verkkokaupassamme, niin löydät asiakastunnisteen saamastasi paluuviestistä.
  • Lasku ilmestyy verkkopankkiisi e-laskuna noin kaksi viikkoa ennen seuraavan laskutusjakson alkamista. Laskutuskausi sen sijaan alkaa lähetetyn laskun päivämäärästä.
  • Toistaiseksi voimassaolevassa e-laskutusasiakkuudessa on asiakkuuden minimikesto kaksi maksullista 4 viikon jaksoa.
  • Irtisanominen tulee ilmoittaa FitnessPalatsille sähköpostilla: fitnesspalatsi (at) fitnesspalatsi.fi, pelkkä e-laskutusoikeuden päättäminen ei päätä sopimusta.
  • Irtisanominen päättää sopimuksesi irtisanomista seuraavan 4 viikon laskutusjakson loppuun, eli jos tänään irtisanot asiakkuutesi, niin sinulle tulee vielä vähintään yksi e-lasku.
  • Eli irtisanouduttuasi olet velvollinen maksamaan jo muodostuneen laskun (jos sellainen on), sekä seuraavan laskutuskauden laskun.
  • Huomioi, että laskutuskausi alkaa laskun päivämäärästä ja laskutusjakso on 4vko.
  • 12kk sopimuksen alussa on 12kk määräaikainen jakso, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, kunnes se irtisanotaan. Irtisanomista koskevat muuten samat edellämainitut ehdot, kuin toistaiseksi voimassaolevaa e-laskutusasiakkuutta.

Sairastapaukset hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan. 12kk sopimuksiin on mahdollisuus saada yhden kuukauden lomakuukausi.

Ennakkoon maksetuista korteista ei palauteta maksuja.

Jos sairastut koronaan hyvitämme/keskeytämme sopimuksenne väliaikaisesti.

Ethän tule treenaamaan jos sinulla on minkäänlaisia oireita!

Ohjeet e-laskulle pankeittain:

(esimerkkipankkeja, myös muilla pankeilla onnistuu e-laskutus)

Nordea, OP, Danske Bank, Aktia

Tavoitat kuntosalin henkilökunnan numerosta 02 232 5287

Ota yhteyttä ja kysy lisää »