02 232 5287

PERSONAL TRAINER

Personal Trainer - henkilökohtaista tukea kuntoiluun (Maritza, Tiia)

Personal Traineriltamme saat henkilökohtaista ohjausta ja valmennusta liikuntaan sekä ravintoon liittyvissä asioissa. Personal Trainer -palvelu sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut kuntoilun ja ravinnon vaikutuksista omaan hyvinvointiin ja joka kaipaa tsemppausta päästäkseen omiin tavoitteisiinsa. 

PT on apuna, kun haluat pudottaa painoa, kohentaa kuntoa tai muokata vartaloasi. PT-palvelu räätälöidään aina sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.


Maritza Engström

Coach M.E.
FAF-Finland Personal Trainer
FAF- Finland Gym instructor
0440667739
maritzaengstrom@hotmail.com


Pitkän liikunnallisen uran taitaja. Kilpatanssijana hänellä on hyvässä hallussa kehonhallinta ja puhtaat tekniikat. Mikä parasta, hän on uransa aikana löytänyt parhaat keinot saada tieto ja taito hienosti jopa sille, joka ihan ensikertaa salille astelee. Hänen kanssaan varmasti löydät oikean liikuntatavan. Liikunnasta pitää nauttia ja saada hyvää oloa. Ei pelkästään fyysisesti vaan myös henkisesti. Hän on
napakka ja tunnettu tiukkana Personal Trainerina. Hän ei tule nostamaan painoja puolestasi, mutta tsemppaa sinut varmasti vielä yhteen ylimääräiseen toistoon.


ILMAINEN KONSULTAATIO KAIKILLE!


Askel Kerrallaan -paketti

Olet ottanut ensimmäisen askeleen ja päättänyt alkaa pitämään itsestäsi huolta. Tämä paketti sisältää  alkuhaastattelun tulevasta tavoitteestasi ja käymme läpi huomioitavat tai rajoittavat asiat. Tutustumme kuntosalilaitteisiin ja ryhmäliikunnan ihmeelliseen maailmaan. Teemme juuri sinulle sopivan saliohjelman, jonka kanssa pääset totuttamaan kehosi treenin pariin.


1,5h 75€

Ready, Steady, Go -paketti

Tämä on paketti sinulle, joka olet jo tottunut salitreenaaja. Haluat uuden ohjelman, koska vanha
alkaa tuntua jo tylsältä tai et ole vieläkään varma meneekö se maastaveto oikein. Uusia haasteita ja varmistusta vanhoihin!

2h 110e

Tulevaisuus-paketti

Tämä paketti muokkaantuu tavoitteesi mukaan. Alkuhaastattelun jälkeen päätämme yhdessä, mikä paketeista tukisi tavoitettasi parhaiten.
Tavoitteesi voi olla: lihaksen - kasvatus - elämäntapamuutos - vartalon - kiinteytys - treenimotivaation  parannus - tekniikan  parannus - asennonkorjaus - fysioterapian jälkeen lihasten vahvistus salilla.
Sisältää alkuhaastattelun sekä tarvittavat lihaskuntotestit ja mittaukset alussa sekä lopussa + sisäänpääsyn Fitnesspalatsille kanssani.

5h 350e
10h 670e
20h 1300e
30h 1900e
60h 3600e

Sinulla on mahdollisuus maksaa tunnit erissä.


Tiia Pajunen

0505053949

tiia.a.pajunen@gmail.com


- Fysioterapeutti (AMK)
- Personal trainer/Physiotrainer (FIFH)
- Tuki- ja liikuntaelinvaivojen huomiointi
- Toiminnallinen harjoittelu
- Kuntouttava harjoittelu
- Palloilulajien fysiikkaharjoittelu
- Kinesioteippaus

HINNAT (sis. ALV 24%):

60min = 74€
90min = 84€

10x =690€
20x =1 240€
30x =1 680€

Kinesioteippaus 10€ /teippaus personal training -asiakkaalle ja muille 20€/teippaus.Tavoitat kuntosalin henkilökunnan numerosta 02 232 5287

Ota yhteyttä ja kysy lisää »