PERSONAL TRAINER

Personal Trainer - henkilökohtaista tukea kuntoiluun

Personal Traineriltamme saat henkilökohtaista ohjausta ja valmennusta liikuntaan sekä ravintoon liittyvissä asioissa. Personal Trainer -palvelu sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut kuntoilun ja ravinnon vaikutuksista omaan hyvinvointiin ja joka kaipaa tsemppausta päästäkseen omiin tavoitteisiinsa. 

PT on apuna, kun haluat pudottaa painoa, kohentaa kuntoa tai muokata vartaloasi. PT-palvelu räätälöidään aina sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.Katja Aalto

''Olen Katja Aalto , FitnessPalatsin Personal Trainer ja Ryhmäliikuntaohjaaja.

Urheilutaustaa minulta löytyy monesta eri lajista, kuten esim. pesäpallosta, yleisurheilusta ja 

telinevoimistelusta. Perinteisen kuntosaliharjoittelun lisäksi pidän erityisesti liikkuvutta kehittävistä sekä toiminnallisista treeneistä ja tasapainoa omaan harjoitteluun tuo jooga / ilmajooga.


Valmentajana olen energinen ja kannustava, mutta myös vaativa. Keskityn jokaiseen valmennettavaani aina yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti huomioiden juuri Sinun tarpeesi ja tavoitteesi. Kuntosaliharjoittelun lisäksi ohjaan myös mielelläni ulkotreenejä, tai juuri sinulle sopivia liikuntamuotoja! Tärkeintä on löytää sinun arkeesi sopiva kokonaisuus parempaan oloon ja terveellisiin elämäntapoihin.''

Erityisosaamiseni:
Toiminnallinen harjoittelu, kuntosali, tuki-ja liikuntaelinvaivat,
painonpudotus, liikkuvuusharjoittelu, ilmajooga sekä ryhmäohjaukset

Koulutukset:
Liikunnanohjaaja
FitFarm
– Personal Trainer
ProMethod
– valmentaja
Fustra
– valmentaja
Ilmajooga
- ohjaaja
Sekä lukuisat erilaiset ryhmäliikuntaan liittyvät koulutukset


Hinnasto
( sis.alv 24% )
1 x 79€
5 x 375€
10 x 700 €
20 x 1300€
30 x 1800€
50 x 2500€


Personal Training- valmennus alkaa aina alkuhaastattelulla ja kuntoarvioinnilla, jonka perusteella laaditaan sinulle sopivat tavoitteet. Valmennus toteutuu yhteisissä tapaamisissa, jotka toteutuvat viikoittain tarpeen ja tavoitteen mukaan.

Paketin sisältö räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Kaikki valmennuspaketit sisältävät myös halutessasi kehonkoostumusmittauksen alussa ja lopussa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Katja Aalto
0442577659
pthyvaolo@gmail.comTavoitat kuntosalin henkilökunnan numerosta 02 232 5287

Ota yhteyttä ja kysy lisää »